LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

sobota, dubna 30, 2011

Čarodějnice

Krásný den :-),

dnes máme venku úžasných 16 stupňů Celsia a na programu máme odpolední biologii! Krásné počasí mne přivádí k tomu, že jsme včera s přítelem diskutovali na téma STĚHOVÁNÍ ZA TERASOU..och jak moc bych si to přála! Avšak všechno záleží na mé práci, nechci, aby přítel z jednoho platu táhl celou domácnost..stačí, že to dělá skoro (dokud studuji, každý měsíc dostávám pár tisíc od státu) teď a ještě když by byl dražší nájem!
Včera jsem začala číst knihu Korunu snímám z unavené hlavy, kterou jsem si vypůjčila v té ústřední knihovny..ehm...vlastně jsem to nebyla já (má sestřenka), jelikož... MÁM PROŠLOU OBČANKU! A já to vůbec nevěděla..ta paní povídá: "Nemůžeme Vám udělat členství, když máte prošlý občanský průkaz." Whaat? :D Takže hned po kadeřnici se nechám vyfotit a poté zajdu na magistrát!! Ufffff....příští víkend...o tom se rozepíšu jindy :) Zpátky ke knihám, ještě jsem si zapůjčila Lolitu, kteoru jsem nestihla naposledy dočíst a už jsem ji musela vrátit (ještě v Boleslavské knihovně) a Upíři, démoni a spol....ouuu to bude asi zajímavá kniha :D Doufám, že se při jejím čtení nebudu příliš bát!
Prví zmiňovaná kniha Korunu snímám z hlavy unavené je o císařovně Sissi a jejím životním stylu a jejich 172cm a 45kg... kdo nečetl, doporučuji... ale ty její diety radši nezkoušet! Je to hodně zajímavá knížka a ona byla žena s velikou vůli! Berme si všechny příklad :-)
Dnes jsou Čarodějnice a jdeme s přítelem na narozeniny jednoho Dje :) Těším se... hlavně na tanec :P :)))

Dnešní jídelníček:
Snídaně: Organická pletýnka, česnekové geravis, zelená paprika, cherry rajčátka
Svačina: Jogurt Kunín borůvka
Oběd: Těstovinový salát (špagety, zelená paprika, cherry, olivový olej, ocet, pepř, sůl)
Svačina: Pár marshamalow
Večeře: Zbytek těstovinového salátu
+ co bude na párty..dopíšu...tuším pár deci vína, džusy...jídlo snad žádné...

Pití: 1,5l čisté vody

Pohyb: úklid bytu, tanec

Mám Vás svým způsobem ráda a děkuji Vám mockrát za Vaši podporu! :) Jdu Vás oběhnout! :)

4 komentáře:

  1. tak jsou lidi u kterých mi ten přípitek taky projde že nemusím, ale třeba u mého otce ne, tak vždy nechci dělat caviky a prostě si dám ať je klid. S sebou mám vodu a zapiju to.
    Já si hledám práci už v mém bydlišti protože se mi nevyplatí někde dojíždět, bohužel v našem městě je dost málo práce a velká konkurence tak je to zatím dost blbé

    OdpovědětVymazat
  2. Ja se taky na čarodějnice učím, tak to vidíš, jak jsme to dopadly :D
    Hej prošlá občanka je docela gól, ale já jsem si svojí kvůli změně bydliště obnovovala loni, takže snad prošlá není.
    Ty knížky mě dost zajímají, hele. Hlavně ta Sissi, mám jí jako historickej vzor už odmalička :) Je to jako její deník??

    Užij si tu pááárty, DJové jsou nejlepší :DDD !!!

    Co říkáš na novej díl VD? Už jsi ho viděla???

    Stipndium mi na školu nedají, leda kdybych chodila od prváku, no ... Budeme to muset zkusit na splátky.
    Auto jsem NIKDY neřídila a taky mám strach jako blázen :D uplně děsný!!! Ale prej to je tátovo známej, kterej nic neodpustí :D Fakt super, no ... ale těším se!

    OdpovědětVymazat
  3. TY A TY BONBÓNY. XDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  4. ahojky :) já jsem to ti chtěla napsat včera, ale pak si říkám, že ti to řeknu ve škole a zapomněla jsem na to. ohledně těch věcí co se ti líbily, víš, jak jsem ti je měla donést. no tak já jsem nebyla doma ještě, takže bych ti je dneska nedonesla. pokud na to nespěcháš, tak navrhuju, že bysme se někdy sešly v Praze (podle toho jak dopadne biologie- případně se sejdeme na opravkách :D ) no a pak ti to dám. jsi pro?
    jinak jestli ti můžu komentovat i jídelníček, je super (až na bonbonky, ale toho jsi si jistě vědoma, že by tam neměly být:)) jak velice tu dietu bereš vážně? máš nějaký cíl, kolik chceš shodit? anebo jak bys ráda vypadala? cvičíš doma, anebo někde, sportuješ?

    OdpovědětVymazat