LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

pondělí, dubna 25, 2011

Přibrala jsem!

Všechny Vás moc zdravím :-))),

dneska se budu snažit se mírnit, jelikož se nechci přiblížit zpět k číslu 57!! Váhu napíši zítra!

Včera jsem byla s kamarádkou na Matějské pouti, byl již poslední den kdy byla. Málem jsem vypadla z jedné atrakce, nevím, jak se jmenovala, ale podobala se horské dráze až na to, že sedačky byly oddělené a kulaté a navíc se ještě točily a přitom jezdily předem i zadem... bylo to VERY DANGEROUS! Ale jediná atrakce, kterou jsem ještě byla schopna podstoupit, po těch předešlých :D Také jsme se vydaly na Velikonoční trhy na Nám. Republiky, Staroměstské náměstí a Václavák, úžasná atmosféra :-))) Hodně jsme toho nachodily a na konci mne čekal fresh orange juice v McDonaldu!
Dnes už se budu opravdu jen a jen učit a také si zacvičím!! Zítra to bude PSYCHOlogie!
Dodatečně KRÁSNÉ VELIKONOCE :-)))

Jídelníček:
Snídaně: Pár gumových bonbónů, Plátek chleba, 1 vejce na tvrdo sypané podravkou (lepší než sůl:))
Svačina: Jahody
Oběd: Rýže + sojová omáčka + olivy + cherry rajčátka
Svačina: nic
Večeře: Jogurt Dobrá cena vanilková

Prohřešky: nic (kromě těch bonbónů ráno!)

Pití: 1l Fit Tea, 0,75l vody, 0,5l zeleného čaje s citrónem

Pohyb: 150x sedy-lehy, pár cviků na míči

Péče: Sprchový gel Fa, Lak na nehty Avon Varying Violet

Kočka právě zabila čmeláka, je to moje ochranářka :-) A vyhlíží dalšího!! :D


3 komentáře:

  1. Kočka právě zabila čmeláka XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kočka mě dostala :-D. Není to kilo třeba je voda? Váha je někdy pěkná mrcha,každé deko je vidět, pokud máš digi.Dala bych si tvůj dnešní oběd :-).Trhy v Praze jsou hrozně pěkný, byla jsem tam loni na Velikonočních a Vánočních i letos a prostě je to super procházet se po sluníčku a jen okukovat,co kde mají :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jáj, tak to já odpovídám vždycky sem, protože vím, že se mi sem lidi vracejí a přečtou si to :) Jsem nevěděla, jestli bys pak i u sebe věděla, na co je to reakce, ale můžu ti to tam překopírovat, já tady pak mám aspoň i archiv, co jsem komu odpovídala :) Zkus BLOGLOVIN, to je boží věc :) No jsem se tlemila, jsem si úplně představila, jak kočička maličká zabíjí čmeláka úplně tou packou a zubama XDDDDDD. TAK TO TRIČKO ZROVNA, U TOHO LAMBRUSCA, MÁM ZE SEKÁČE ZA 60,- KČ! <3333 Rtěnka, já lesky nemám ráda. ASTOR 730 smíchaná s nějakou Essence :) a moc děkuju :) Recepty zkus no, fakt je píšu úplně strašně do detailů a vůbec nic se nedá ani pokazit, s odkazem to neřeš, ale budu ráda samozřejmě :)

    OdpovědětVymazat