LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

neděle, května 15, 2011

Jsem zpátky :)

Ahojky,

tak jsem zase zpět..kočka mně líbala, jak kdyby mne neviděla rok.. a přítel bohužel přijde až o půlnoci, takže to musím ještě vydržet..
Jako první informaci bych Vám chtěla říct, že se vůbec nebojte toho, jak mi zde mizí Vaše komentáře (i když to nechápu???!!) u mých článků, všechno mi chodí na e-mail a já Vám na vše poctivě odepíšu :))
"Doma" bylo fajn :-) Po mém příjezdu jsme s ženami okoukly nové módní výstřelky v centru, poté byl směr KOSMETIČKA, která zdražila, byla jsem mírně překvapena, ale naštěstí s sebou měla peníze navíc..následovala návštěva prarodičů, doktorky, nákup nezbytných potravin, poté se doma vykoupat (kosmetička mi vždycky "zmastí" vlasy u obličeje při masáži) a jelo se k sestřenkám, chvíli se u nich pobylo a šlo se do VINÁRNY. Byla legrace a lahodné víno, poznala jsem spoustu nových lidí, řekněme spíše mužů, ale vše samozřejmě v přátelském duchu. Pokračovali jsme u jednoho z nich, kde se grilovala kotleta..dobře přiznám se, neodolala jsem a kousek si dala, a to i s dipem a rajčetem.. ale kdo by odolal?? Když jsme dorazili k nim domů, ještě jsme trošku popíjeli a poté si zalezli do pelíšku a z jednou z nich (říkejme ji třeba M.) jsme neodolaly a zkoukly nové VD! Ufff ta úleva DAMON - LÉK - KLAUSOVA KREV... :-) Druhý den jsme se s maminkou a bráchou jeli podívat na chatu..narodilo se nové koťátko..musela jsem ho hodně muckat!! :D Také jsem navštívila jinou sestřenku s jejími 3mi dětmi..jak já miluji děti! Žádná z Vás si nedokáže představit, že bych nejradši pár už měla doma a ještě byla zase v tom..ale nejsem samozřejmě nedomyšlející a vím, co to obnáší..takže stále ČEKÁM!
Nooo zpět k tématu, následovaly další návštěvy, no prostě zkráceně řečeno jsem viděla skoro všechny, co jsem chtěla a užila si to dle nejlepšího :-)
Nejlepší vtip víkendu:
Přijde student do školy 15min před zvoněním a učitel mu povídá: "Zase Vy? Co se Vám stalo tentokrát?" Student odpoví: "Venku bylo tak krásně, tak jsem se rozhodl, že do školy pojedu na koni. Ale co se nestalo, kůň mi na Václaváku zemřel." Učitel na to: "No dobře, běžte se posadit."
Po 5ti minutách dorazí další student a povídá: "Já se omlouvám, ale venku bylo tak krásně, že jsem se do školy rozhodl jet na koni, ale on mi na Václaváku zemřel." Učitel mírně naštvaně: "To jste si nemohl vymyslet něco jiného?? Běžte se posadit!"
Po dalších 5ti minutách dorazí další student a učitel už opravdu rozčíleně povídá: "Taky jste jel do školy na koni?" Žák udiveně odpoví: " Ale vůbec ne, já jsem jel do školy normálně tramvají, ale na Václaváku jsme museli čekat, jelikož na kolejích leželi dva mrtví koně."
:-D :-D :-D That's all!! Doufám, že Vás to pobavilo stejně, jako mně, když mi to vyprávěl 15tiletý syn přítele mé mamky...

Jídlo bylo o víkendu celkem v pořádku, ale myslím, že ho bylo trošku víc. Nic jsem si nezapisovala, tak uveřejním až dnešní jídelníček. Jooo a jezdila jsem na kole!! :-)

Snídaně: spánek
Svačina: spánek
Oběd: Kuřecí pečené na rajčeti, česneková bramborová kaše, zeleninový salát
Svačina: Meloun, kousek babiččina koláče (asi tak 5x5cm)
Večeře: 2 plátky slunečnicového chleba, 2 plátky eidamu

Pití: 0,3l vody s jahodovou šťávou, neslazená káva s mlékem, 1,2l vody

Pohyb: 100x zvedání aerobního míče nohama  v leže na zádech (od Blackberry :-)), úklid bytu (Mně přijde, že já furt jenom uklízím :D Je to možné??)

Péče: Krém na obličej (mamky, nevzpomenu si), Make-up Oriflame, Krém na nohy s měsíčkem

Přeji Vám krásnou neděli! A děkuji za Vaše komentáře, vrhnu se na jejich zodpovězení :-)!!
Xoxo D.

9 komentářů:

  1. "Snídaně: spánek
    Svačina: spánek"

    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    TEPLÁ OKURKA V HAMBURGERU OD MEKÁČE JOJOJO! ANO! PROSTĚ NENÍ NIC LEPŠÍHO a taky jsem velký fanoušek znojemské omáčky, kde taky plavou další teplé kousky okurek! :)))

    Ty vlasy, to je složitější, já si je šíleně moc tupíruju, pak se to udělá téměř samo :) jinak to nejde a nedrželo by to.

    S naší výškou bychom vypadaly ok asi i při 48kg no :))) a měly bychom mít minizadečky :D

    OdpovědětVymazat
  2. i uklidu se spaluje hodne dobre a je to i uzitecne, ne:)

    OdpovědětVymazat
  3. DÁDO TY NEZNÁŠ ZNOJEMSKOU OMÁČKU??? :)

    tady máš recept, je to úžasný - muž tě bude milovat :)

    http://so-magic.net/recipes/recept_znojemska_omacka.jpg

    A ty vlasy takhle: http://youtu.be/dNFI9bN-cNc :)

    já taky žrala a žrala až bylo 70kg :-((((

    OdpovědětVymazat
  4. Evžena: To je jediný štěstí! :)
    D.

    OdpovědětVymazat
  5. To můj je zase typický český chlap, mohl by nastřídačku jen omáčky (svíčková, znojmo, segedín, guláš) a ŘÍZKY. Hlavně maso, bez masa NIC. Tak já to mám doma tak no :)))

    ZE 43??? MASAKR!!!

    já měla fakt 70kg, šílený... teď 63, není to o nic lepší, ale maskuju jak se dá :DD

    OdpovědětVymazat
  6. ty jsi ten cvik s tím míčem udělala 100x ?!! to neni možný, já to nezvednu ani 3x ... o_O

    OdpovědětVymazat
  7. no tak dobře možná jsem to přehnala, že neudělám ani 3 :D ale jak to bolí, tak to prostě raději nedělám, bojím se aby mi nepraskla žíla v hlavě, mám tam vždycky takvej šílenej tlak, tak to raději nedělám. hlavně, že radím, viď? :D
    no já práci mám, v Hiltonu jako servírka, ale chodit tam nechci. chovají se tam k brigádníkům hrozně bezcitně, takže to je prostě pod mou úroveń, nechávat se tam ponižovat. hledám jinde.

    OdpovědětVymazat
  8. Koukam, že doma jsi to měla pěkně luxusní, kosmetika, vínečko :) ... Já bych si tu kotletu nedala, protože se snažím nejíst vepřové. Ani mi moc nechutná, nejradši jím jen kuřecí. Ale ten rajčatovej dip mi zní dobře :D já jsem ze sebe vytvořila úchyla na zeleninu :D
    Za ty VD tě ASI ZABIJU, ještě jsem to neviděla, WOE :D /okamžitě se bežím kouknout/
    Já teda na děti chci počkat ještě tak 10 let :D Teď je vůbec nechci, měla bych strach a nechtěla bych teď tu zodpovědnost.

    JÍdelníček máš dobrej /skvělej OBĚD!/ :) a ... TEN VTIP... BYL dobrej :DDD

    OdpovědětVymazat
  9. takže víkend dopadl u rodičů dobře nakonec? mě už stačí 55 kg a nechci se hlavně s někým srovnávat každý jsme jiný, já jdu ke gynekologovi až za měsíc tak to vydržím. Já už si troufám říct že mám přes prsa asi - 2 jky :-D já fakt teď nevím. Měla jsem teď dvojky ale jakmile jsem zhubla 2 cm přes prsa tak mám strach že to budou jedničky :-D ALe zatím mám košíčky B ale je to těžké si zvyknout.Já si měřím pas v nejužším místě potom břicho pod pupkem - v tom nejširším místě a boky se mají měřit přes zadek tj. nejširší místo to jsou boky samozřejmě že si můžeš měřit i pod zadkem ale jako tohle je takové to oficiální měření např. z katalogů nebo tak

    OdpovědětVymazat