LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

středa, května 11, 2011

Kočce nechutná lančmít!

Ahoooj :-),

napíšu Vám později...zatím jídelníček!

Snídaně: pár chipsů, chleba s máslem a kořením na ryby, kus salátového listu
Svačina: pár gumových medvídků, chleba s bylinkovou pomazánkou
Oběd: Těstoviny 4 druhy sýra Amore Mio
Svačina: Dobrá máma čokoládová
Večeře: Sálatek

12 komentářů:

  1. kdybych se jmenovala Kateřina Cajthamlová, tak tam k tobě naběhnu a všechno to špatné ti vyhážu, abys to pořád nezobala :)
    instatní těstoviny s omáčkou, ba i polévky nejsou vhodné. obsahují veliké množství soli, ačkoliv na kalorie nemají nijak extrémně moc, ale to není rozhodující. sůl zadržuje vodu v těle, proto není dobrá. o chipsech i bonboncích asi víš, k tomu nic nedodávám a dobrou mámu vyměň za Activii, neobsahuje smetanu, tudíž ani tolik tuku :) můžeš i ovocné, ale nej jsou bílé, třeba s müsli nebo s ovocem, nebo s medem ... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tvý jídelníčky mi nahání hrozný chutě :-D! Pročítala jsem tvé články,koukám, že jsi byla po dlouhé době v Bolce, co? :-D To náměstí se mi taky líbí,jak je nově rekonstruované.
    Já taky byla s ex v Osvětimi,protože mě ta tematika hrozně zajímá,četla jsem několik knížek a různý filmy jsem viděla. Mauthausen oproti Osvětimi byl hodně slabej odvar,nějak moc drsně to tam nevypadalo,ale jsem ráda,že jsem viděla další tábor, aspoň mám srovnání.

    OdpovědětVymazat
  3. be-thin-a.blog
    děkuju moc za komentář :) Určitě se do toho chystám zdravím způsobem a jídelníčky i cvičení budu přidávat :) časem se zlepší i ten vzhled blogu- jsou to jenom začátky :)

    OdpovědětVymazat
  4. já naprosto chápu to, co říká tvůj přítel. užívej si života, klidně do užívání si zahrň i jídlo, které máš ráda a není zrovna zdravé, ale pak v tom případě není namístě, aby ses snažila hubnout. možná to teď zní trochu ošklivě, ale ... je to tak. ono se řekne že trošku nevadí, ale ve výsledku za týden to dohromady celej balíček dá a ty kalorie navíc, ať už jsou v instatních jídlech, bonbonech, chipsech, nebo třeba jen slazených nápojích, jsou zbytečné. při hubnutí se musí šetřit, kde se dá. jde o to jíst dostatečně, ale určitě zdravě a všechno to co by se nemělo, se musí vyřadit. já osobně tedy jsem zastáncem toho, že by se občas mělo povolit něco "zakázaného" to jako ano, ačkoliv to teď možná zní tak, že si protiřeším, ale myslím tím třeba kousek něčeho za týden, třebas dvě osminky pizzy, anebo kousíček dortíku, nebo tak.. ale ne každý den. ale jinak zase tě chápu. já jen mluvím z vlastní zkušenosti. čím déle to dolů nešlo, tím víc jsem hledala, kde dělám chybu, co je špatně že nehubnu a zkoušela jsem ubírat a přidávat jiného.. hubnutí je složitá záležitost. kdyby to bylo jednoduché, všichni by byli hubení, no ne? :) ale nejsou. je strašně moc lidí nespokojených a každý pátý či desátý, teď přesně nevím, je u nás v čr obézní ...
    ale ber to tak, že jsi na začátku, pokud budeš fakt chtít zhubnout, časem se dopídíš toho, v čem tkví tajemství hubnutí a co fakt funguje :)

    OdpovědětVymazat
  5. jako u nás jsou ještě větší pikošky :) švagr je totiž malý rozmazlený fracek co má za zadkem matku ale přitom si před ní a před tou svojí hraje na velkého drsnaka a jakmile neni s nimi tak je takhle malinky. Jako on je s tou svojí cca 3 měsíce a o víkendu jí řekl drž tlamu taky bych machroval kdybych zdědil byt. No tohle mi říct kdokoliv tak ho pošlu do patřičných míst a nedej bože přítel. Fakt škoda mluvit.
    Já jsem začínala v těch 15ti s antikoncepcí za 300 kč a za tu dobu se to zvýšilo na 525 kč a ted jsem si jí byla kupovat za 475 kč tak jsem hleděla ale zas jsem nechala u gynekologa 50 kč tak to vyšlo na stejno. Já vím že v těch 15 ti když jsem to začala brát tak jsem měsíc byla děsně přecitlivělá pořád jsem brečela a byla na prášky. A teď když jsem jí vysadila na 2 měsíce tak jsem byla zas děsně nadržená, že jsem o tom mluvila pořád a se všemi a pořád jsem měla takové ty nadržené kecy jak v pornáči až si ze mě dělali všichni srandu :D se mnou to fakt mává, ale záleží na každém.
    A ty se budeš ted někdy vdávat? dívám se ty chceš zhubnout 10 kg? blázníš vím že měříš nějakých 162 cm ale 48 kg páááni to bys byla jak párátko

    OdpovědětVymazat
  6. vím že cornklake nejsou nejlepší na hubnutí a ani pražené müsli, jím ho vyjímečně a taky razím zásadu, že ráno si něco takového dát můžu, ráno to tolik neva, jako kdybych si to dal třeba odpoledne :)
    sklenice jsou docela velké, řekla bych tak 0,4l. obvykle mám litr a půl lahev a pak další vodu, nebo čaj, ale jak jsem doma, do lahve si tu točit vodu nebudu, raději si chodím natáčet sklenice, ať mám vodu čerstvou :)

    OdpovědětVymazat
  7. Dělala jsem to v PhotoFiltru, tam vlastně jenom označích tahem myši a pak v nabídce "Filter" dáš nějakej efekt, už si teda nepamatuju kterej to byl.. :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. lepší než se vrhnout do drastické diety je na začátku jenom ubrat z toho, co jíš jinak normálně ve velkém. ale i tak časem budeš muset ubrat ještě víc. jde ti váha dolů?
    mně od pondělí o 0,2 kg, není to moc, ale pomaličku, ale jistě to určitě dolů půjde :) zase se zvážím v pátek a uvidím. potřebuju to setřást pod 59 konečně, to číslo se drží jako klíště už příliš dlouho! už jsem neviděla 57 tak rok! tentokrát to musím dokázat, ať jsem na léto hezčí :)
    tobě nechutn müsli? já bych bez něj nežila! a co celozrnné pečivo? to jíš?
    ještě bych možná upozornila na slazenou vodu. ačkoliv ti píšou pramenitá nebo minerální voda ochucená, stačí se podívat na obal a uvidíš, kolik to má kalorií, zbytečných..
    čočka je skvělá! luštěniny do zdravého jídelníčku rozhodně patří :) ale párek k čočce už ne-e :)
    cos tomu týpkovi z modellingu řekla když ti to nabídl? přijalas to? anebo to nebyla nabídka? nechceš mi poslat nějakou fotku, jak to teď máš od té kadeřnice? :)

    OdpovědětVymazat
  9. však ona je děsně ta jeho vykramovaná ona to v hlavě taky nemá v pořádku a ani neumí pozdravit drzá jak opice, prostě vrána k vráně sedá. Ty jo necháš si od přítele změřit míry? proč si to neděláš sama? to máte nějaký sex. předehru ?:D no mého přítele to už pak i otravovalo když jsem denně pořád narážela celý den mu psala erotické smsky. Už mi říkal že jsem čuně :D večer došel domů unavený a já mu říkala takové sprostárny, já mám ráda totiž trošku tvrdší sex.
    ALe tak každý máme rád něco že jo.
    No je fakt že jsi malinká ale i tak myslím že 50 by bohatě stačilo. Čočka je určitě dobrý na hubnutí je to zdravá potravina ale luštěniny by měli být tak max. 3 krát do týdne ale taky záleží na tom jak si jí upravíš jestli do ní dáš jíšku tak to moc zdravé není já si třeba ráda dělám čočkový salát.
    Já tam budu mít synovce původně jsem chtěla aby tam třeba házel okvětní lístky jenže on když má své dny tak s ním nikdo nehne. Takže na to prdím. A závoj budu mít jen pod drdolem.
    my totiž nemáme v rodině žádného prcka kromě kluka a ten na to docela prdí. On si myslí že se bude ženit se mnou :D on chce být ženich.
    Já nemám mezírku mezi nohama a když už tak velice pidi mini

    OdpovědětVymazat
  10. prej kočce nechutná lančmít. XDDDDDDD

    popravdě, CELEJ BYCH SEŽRALA S CHLEBEM!!!!! I BEZ CHLEBA <3333333

    tak jako, nejvíc se těším na fotky na blogu časem! na ta jídla! NEJVÍC!!!

    OdpovědětVymazat
  11. to vidí u tebe tu dietu a chce taky :))))) to nevím, všechny zvířata se vždycky nacpou co nejvíc

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj slečno, tak se zase ozývám :)
    Čočku si určitě kup, luštěniny jsou zdravé a vhodné pro hubnutí :)
    JInak když ty peřiny dáš pořáně, tak to nevypadne :) POkud nemáte ty těžký "saténový".
    Toršku nepobíram, jak doktorka říkala, že máš zhubnout a ten den ti nabízejí fotomodeling spodního prádla :D je to docela hustý, že jo?
    Jinak jsem si četla komenty a souhlasím s částma od Blackberry - ti gumoví medvídci a chipsy k snídani, to mi přijde uplně zbytečné.Jak ona říkala ... pro hubnutí se holt musí na čas něco obětovat, přítel to snad určitě pochopí !!

    P.S. Sex je taky pohyb :D, no, a naopak většina hubnoucích slečen svoje blogy před přítelem tají, než aby je sdílely:P Přijde mi, že vy jste takový ten pár, co ví navzájem o sobě všechno? Určitě je to plus, že se mu nestydíš říct všechno :)) Máš krásnou výhodu :)

    OdpovědětVymazat