LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

středa, května 04, 2011

Máj!

Zdravím Vás sluníčka :),

hrozně mne těší Vaše milé komentáře :)
Párty jsme si užili, seznámili jsme se tam s milými lidmi, skvěle zatancovali až mne z toho druhý den vše bolelo, pili Vortex (objevila jsem jediný energy drink, který nesmrdí a chutná mi!:)) a vodku a poté zakončili kuřecími řízečky (nedalo se odolat!)..
Na 1. máje jsme šli na Petřín a byli jsme velmi zamilování (jakožto jsme pořád:))), udělali jsme si piknik, potkali amorka, viděli nějaké představení, navštívili museum Járy Cimrmana a zakončili jsme to Petr Panem! :)
Na 2. máje jsme se vydali do parku Sacre Coeur a do malé zoo, kde jsem poprvé viděla klokana!! Já miluju klokany a chci jednoho domůů :))))
A 3. máje jsme odpočívali a uklízeli.. btw vrtačka na železo nevrtá do zdi :D! A užasli u Red Riding Hood :-)
Dnes, 4. máje, jdu na pohovor, vypadá to velmi zajímavě..moc se těším :) Váha zase stoupla, já se nikdy k té 55 nedostanu..ale nebudeme si tím kazit náladu.. 57 je také krásné číslo, ne??!!!
Po pohovoru konečně po 2 měsících navštívím své rodné město, svou rodinu a přátelé.. také tam mám nějaké zařizování... a milé věci jako pedikúra a KADEŘNICE.... Těším se a zároveň se mi bude stýskat po mých 2 miláčcích - Drahý a Kočka! V sobotu bych se měla vrátit, tak Vám napíši, sice si sebou beru notebook (neudělala jsem zkoušku z politologie:( - budu se tam muset podívat na učení, bléé!), ale myslím, že nebudu mít čas napsat... A pak bude pááártyyy! Jupíííí :-)))) DUBSTEBLOG feat BULLET TIME je to, co mně v sobotu hooodně potěší! :)

Dnešní jídelníček:
Snídaně: 2 plátky bramborového chleba, Lipánek gervais, 3 cherry rajčátka, půl jablka
Svačina: fenyklový čaj (miluji fenykl a vše lékořicové!!)
Oběd: Salátek z čerstvé wok zeleniny a provensálského dresingu Hellmanns
Svačina: Zbyteček salátu, kus francouzské bagety
Večeře: Barevné nudle se sojovkou, kořením na ryby a podravkou
+ pár lžic nutelly, pár ovocných sušenek, pár hašlerek

Pití: 1l voda, 1l fenyklového čaje

Pohyb: Žádný kromě nekonečného stání a chození na místě!

Edit: Všechno na prd! Pohovor byl protekční, za rodinou jedu až zítra, náladu mi zachránila nutella a sledování filmů a seriálů..
Peter Pan - je to kouzelný! Často se mi zdává, že umím létat :)
Vampire diaries - The last day - Cože?? Damon přece nemůže umřít!!!:( Jak jako vlkodlačí kousnutí??!!!
Sex ve městě 2 - I'm Charlotte York!
Ještě jsem si stáhla Zkus mně rozesmát, avšak jsem k tomu zatím nenašla titulky...

3 komentáře:

  1. ten obrázek co mám u článku s jídelníčkem mě osobně hodně inspiroval a až budu mít zase nějaký meloun k dispozici (už není) tak přesně tohle zkusím, seženu si vykrajovátko ve tvaru srdíčka a tohle to udělám a pak to dám svému příteli :) není to hezký? zkus to taky, určitě bude mít Lukáš radost :) já bych tedy měla.
    jinak já si o známku z biologie volala už včera, na webu psali že už můžeme a mám za 4 :( takže ve středu opravuju. žádné nadšení, při představě že 2/3 lidí to prý udělaly o_O ...
    běhat určitě ne-e, já nebyldím v Praze a tak si neodkážu předtavit, jak bych tam s tebou měla chodit běhat :) ale pokud si našetřím nějaké peníze, hodlám pokračovat ve cvičení ve fitness Hany bany, kam chodím, je to tam super, buď bych si prodloužila vstupy na vacu, anebo chci určitě cvičit na powerplate. to je taky revoluční stroj, prý taky redukuje celulitidu, ale je hlavně super na zpevňování, pro ty, co nemají rádi silové cvičení- tedy v posilovně. tady to je super. mám to v cene permanentky na vacu a tak tam občas zajdu, baví mě to moc :) je to o polovinu levnější než vacu, takže ještě lepší. jen teď nemám peníze a asi ani mít brzy nebudu, takže snad časem, možná v létě až. taky tam chodím sama. nikdy se mnou nikdo chodit nikam nechtěl a navíc sem chodím dopoledne (je tam míň lidí).
    jinak jak jsi psala, že chceš shodit na 45 nebo 46 do léta, tak to se obávám, že je příliš přemrštěný cíl :) lepší by bylo si stanovit nějaký reálnější cíl. protože chtít za 2 měsíce shodit 10 kilo, to nejde prostě.
    nedoporučuju ti žádné příliš zredukované jídelníčky, příliš light a nízkokalorické. při hubnutí se MUSÍ jíst. ne nejíst, to je špatně. protože pokud budeš hladovět, tak možná zhubneš, ale za čas se neudržíš, přejíš se a budeš se přejídat několik dní a hurá je tu jojo efekt. nic hezkého .trvale zhubnout se dá jedině tím "zdravým způsobem" .. pokud jsi nikdy nehubla a moc se v tom nevyznáš, pak to bude ještě nějaký čas trvat, než se do toho vžiješ a pochopíš jediná pravidla, ktekrá fungují :) ale určitě ti s čímkoliv ráda poradím a pomůžu, klidně ti doporučím nějaké články nebo tak.

    p.s. jsem zvědavá jak dopadneš u kadeřnice, co si chceš nechat udělat?

    OdpovědětVymazat
  2. Beruško, mám málo času, tak se to pokusím rychle shrnout ! S Damonem mě dostali a jestli UMŘE, tak JÁ se přestávám koukat. Prostě NOU. NOU NOU NOU. Doufám ,že ne :D .... :)
    Jak se ti líbila Red Riding Hood? Já jsem na tom byla tady v kině. Líbilo se mi to, ale ne natolik, abych šla znova :))
    1.MÁJ ti bezpochyby hnusně ZÁVIDÍM. Zní to pohádkově :) jsem ráda, že se s přítelem máte tak rádi.
    Těšíš se domůůůů????

    Jen mě tak napadlo, že váha možná neklesá, protože máš větší večeře než obědy, ale nevím, každé tělo to má jinak :) Já jsem ráda, že mi to teď kleslo pod 67 ...jsem z toho šílená blahem a hlídám se ! :)) Tu dietku bys určo dala taky ;)

    OdpovědětVymazat
  3. já mám malé autíčko ale jezdím s ním jen já je to do města, nerada bych tu psala co mám. Uvidíš taky zhubneš akorát já nevím jestli to nestíháš nebo ne ale často vidím že tam máš napsané jen do oběda jídlo a pak už nic

    OdpovědětVymazat