LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

čtvrtek, května 12, 2011

Spaghetti carbonara: other version

Zdravím :-),

tak do naší zdi nejde vrtat ničím, takže už jsem se celkem smířila s tím, že poličky mít nebudu nikdy v tomto bytě! Právě jsme přišli z nákupu a jde se vařit obídek.. venku je zrovna ošklivo, když máme oba volno a mohli jsme jít krmit kachny...achjooo... Tak se alespoň podíváme na novou GG! Poté musíme jít za Lukiho bývalou kolegyní ji pomoci s koupí nového mobilu (moc tomu sama nerozumí). Dnes si sbalím věci a zítra ráno jedu za rodinou :) Ano, znovu! Musím znovu k doktorce a také mně čeká kosmetika a pak nějaké to "felení" :-) Podám report nejspíš v pondělí, prostě, co nejdříve to půjde!!

Jídelníček:
Snídaně: Plátek chleba s bylinkovou pomazánkou
Svačina: Pár gumových bonbónů (násilím mi byly narvány do pusy, vážně!)
Oběd: Spaghetti carbonara (úplně jinak:D)
Svačina: Activia sladká bílá
Večeře: Rajčatový salát

Pití: 0,2l vody (zatííím..nestíhám pít..dopíšu!)

Pohyb: chůze městem (uvidíme, co se namane dál, dopíšu!)

Péče: Pleťová voda Avon, Denní krém Avon

Info o mé postavě:
Míry:
- přes prsa 90cm
- pod prsy 76 cm
- pas 70 cm
- boky 89 cm
- přes zadek 92 cm
- pod zadkem 88 cm
- stehna 55 cm
- lýtko 32 cm
- biceps na ruce 28cm
- a pro zajímavost přes tváře mám 43cm ..no není to šílený??:D Já mám nechutný tváře!!

Váha: 56,4 kg (od včera -0,4kg.. já vím, že je to divné (viz chipsy a bonbóny), ale já hubnu :-) Už tu 57 nechci vidět!!)
% tuku v těle: 27,5
% vody v těle: 49,8
% svalstva v těle: 35,8


Výška: 157cm (to všechny z Vás asi vědí, ale kdybyste zapomněly:))


Foto ze dneška:




Zhodnoťte to prosím všechno!! Budu se těšit na Vaše komentáře, i negativní samozřejmě..potřebuji to!!!


Xoxo Vaše Dáda

7 komentářů:

  1. fotka? co chceš zhodnotit když ti jdou vidět jen velké prsa :D takže hodnocení prsou - 1 čka s hvězdičkou, boky? to měříš jako kde když tam máš i zadek a pod zadkem? boky já beru jako přes zadek ne?
    Já se raději měřím sama protože přítel by to odflákl to se musí přesně změřit na stejném místě a hlavně on na to nemá čas, prostě pro něho vypadám dobře a tečka. Ten čočkový salát si najdi třeba na mamincinyrecepty.cz je to fakt dobré čočka se zeleninou, octem atd...zdravé chutné. Já jsem nikdy nebyla v dětství zamilovaná do nikoho z rodiny, ale je fakt že synovec už si to se mnou plánuje že si postavíme domeček a že se s přítelem musím pohádat abychom se rozešli a pak mi ještě tvrdil že se budeme mazlinkat že si na mě lehne :D a to mu byli před měsícem 4 roky. A vždy když se vidíme tak si dáme tajnou pusu, on řekne vždy otočte se všichni a pak si dáme hubana. Je to krásné. Hlavně se těším až mu to řeknu až bude starší :D Můj sen je 53 kg ale to já nezhubnu ani za 20 let, takže raději se chci udržovat.

    OdpovědětVymazat
  2. ABC dieta mi příjde zdlouhavá ale držela jsem tu mléčnou a ta mě štvala a navíc jsem zhubla jen jedno kg, to chce opravdu spíš pro ty tlustější, moje mamka jí držela a zhubla 3 kg

    OdpovědětVymazat
  3. ty špagety nevím, jak vypadají a z čeho se skládají, ale docela mi jimi děláš chutě, já, když se řeknou špagety, si představím boloňské a ty vskutku miluju! dávám si je často v restauraci, kam se dostanu tedy jen občas :)
    jinak dneska tvůj jídelníček vypadá vážně moc dobře :) ani já jsem toho dneska moc nevypila, jen asi litr a to ke všemu ve fitku, tak to musíme obě dohnat :)
    míry máš fajn, rozhodně menší než já, všude, ale taky máš menší váhu a je fajn, že tak klesá :) ale určitě nezanedbej cvičení- posilko, protože bez toho jde většinou váha dolů z úbytku svalové hmoty anebo vody. ale každý chce pryč přece tuk :) když poctivě posiluješ, pak jde váha sice dolů pomaleji, o dost pomaleji, ale zase máš jistotu, že nejde pryč svalová hmota, naopak svaly se ti vyrýsují a pak už je třeba kardio trénink tak často jak to půjde, aby šel pryč tuk.
    tvou postavu znám osobně, příště bych ale fotku vyfotila spíše zepředu, než zezhora :) každý úhel dělá svoje a může různým způsobem zkreslovat, to teda jen pro ostatní, aby měli úplný přehled :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojda, na fotce toho není moc vidět, taky bych volila spíše jiný úhel- pro příště :) Taky bych ti poradila přidat trochu na cvičení a ubrat na sladkostech, pak půjde zaručeně všechno líp :)

    OdpovědětVymazat
  5. ZADEK 92CM, BOŽÍ!

    Ježíš, jak sme maličký, někdy tě chci vidět live, jasný? :)

    Ty nohy ještě hrůza, mám podobný, chci úplně uzonký pevný!

    Tváře XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  6. Užij si to znovu u rodinky. A zeptejte se někde v domácích potřebách, jak tu poličku přichytit, to přece není možné.
    Takže jak jste dělali ty špagety? :DD
    K váze gratuluji :))

    Fotka = přijde mi ,že teda prsa máš fakt velký, prej 90 cm .... to ti nežeru :D
    Takhle focený seshora to není tak dobře vidšt, ale připomínáš mi postavu, jako má moje mamka, je taky malinká, má 160 cm a okolo 63 kg ... a má větší prsa, zadeček, stehna, ale útlý pas.

    OdpovědětVymazat