LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

pátek, července 01, 2011

Brazil day

Ahoj děvčátka :),

jakpak se dneska máte?? Užili jste si "první den prázdnin"?? :P Já dneska prožila jakýsi brazilský den :) Začalo to vše nevinně, když jsme se ráno vzbudili a měli se jít podívat k jednomu známému od přítele z práce na manželskou postel, kterou nám chce prodat :) Mimochodem je fakt krásná a až ji budeme mít doma, tak Vám ji vyfotím... No, ale k věci, ten známí je Brazilec a já se ještě nikdy nebavila s černochem, nemám vůči nim žádné předsudky, to ne, jen jsem to nikdy nezažila, tak jsem si to užívala. Už jen to podání ruky pro mne bylo fascinující! :) On neuměl zcela česky, takže to občas byla sranda se domluvit, ale pohostil nás brazilským jídlem, pitím a ukázal brazilské krásy o kterých nám i povyprávěl.. No řekla bych, že lidé v té lepší části Brazílie jako Sao Paulo nebo Rio de Janeiro se mají mnohem lépe než my Češi. Mají vyšší důchody do kterých chodí již v padesáti, jejich domy stojí mnohem méně i jídlo a spotřební zboží a můžou si tak dovolit mnohem více, no prostě mi to přišlo jak pohádka :) Samozřejmě ty chudší části jsou na tom mnohem hůře, ale o tom jsme nehovořili, tak to nemohu porovnat! No strávili jsme tam skoro celý den a v 7 večer se vydali na menší nákup do Globusu, poté jeli domů, dali si večeři a teď Vám píši :) Za chvilku se začnu chystat na párty, vyrazíme do Central Stationu na dubstep.. Těším se! :)
Užijte si večer! :) A dejte vědět, jak jste ho prožili :)))

Dnešní jídelníček:
Snídaně: 1 a půl celozrnného plátku chleba s máslem, hořčicí a vajíčkem
Svačina: Kangus s mlékem a tvarohem
Oběd: Brazilské něco, co vonělo a chutnalo jak pizza, ale vypadalo spíš jak štrůdl, no prostě dobrota! :)
Svačina: Opečený chleba s pomazánkou z pomeranče, česneku a nevím čeho :-D s broskví na vrchu, taková kombinace o které bych si myslela, že bude chutnat divně, ale bylo to výborné :)
Večeře: 2 celozrnné plátky chleba s máslem, hořčicí a vajíčkem, kousnutí do toustu
+ pár mini perníčků

Pití:
0,5l šťávy s vodou
0,4l multivitaminového džusu
Káva s mlékem
0,25l "Kajpiriňa" (nevím, jak se to píše:-D)
0,5l Falešná "Kajpiriňa" :D

Pohyb:
Chůze
Protahování
15 minut masážní přístroj
Tanec

Péče:
Make-up Oriflame
Pudr Oriflame
Řasenka Oriflame

Zkouším se ozývat častěji :) zkuste to taky! :P Nejlepší by to bylo každý večer!
No nic, zdravím Vás společně s mou rodinnou - přítel a kočka :D :) :*
Pááá D.

1 komentář:

  1. ty seš pako s tím černochem... XDDDDDDDD

    hele zas tak děsně živo u mě taky není, ale už trošku něco víc, když je nějaká práce aspoň trochu no :) mohlo by to být ještě živější. možná budu mít druhou práci. třeba se dostanu někam trošku kam potřebuju.

    "No nic, zdravím Vás společně s mou rodinnou - přítel a kočka" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    tebe chci vážně poznat osobně. přijeďte s Lukim na Sněžku na túru, já vás vezmu, do Prahy se nedostanu v brzký době! :)))

    OdpovědětVymazat