LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

sobota, července 16, 2011

Pernost!

Ahoj! :)

jak se máte? Co máte v plánu? Nás dnes čeká náročný den. Přítel zrovna odjel a tak Vás zdravím z postele :-) Za chvíli musím vstát a začít uklízet a minimalizovat :-D Respektive dnes nám přivezou novou postel a nový gauč :) Jupíííí! Budeme mít kvalitní byt :D Já Vám to asi samou radostí vyfotím až to tu celé přestěhujme a bude to konečně dle našich představ :)
Poté, až bude vše hotovo pojedeme k jedné známé, u které jsme si před předminulým stěhováním (rozumějte prosinec 2010 - cesta na Smíchov) nechali stůl, jelikož se do bytu nevešel. Sem se konečně vejde a plánujeme ho sem dát jako takový jakoby bar ke kuchyňské lince, tak uvidíme, jak to bude vypadat :))) BUDEME MÍT PROSTĚ SKORO NOVÝ BYT! :))))))))))) !!!!!!!!!!!!!!!! Jo!!!!!!!!!!
No a k večeru k nám přijedou přátelé se kterými to všechno zapijeme! :-)
Ještě se do toho všeho má nějak narvat Lukiho kamarád z Ostravy a nějaká akce s ním, ale já vůbec netuším... Ani ho moc neznám, viděla jsem ho jednou nebo 2x ani si nejsem jistá :-D Ale vzpomínám si na jeho poznámku o tom, kolik by se mnou měl sexu, kdybych byla jeho přítelkyně :-D Když mi to přítel vykládal, opravdu jsme se nasmáli!!

A co se stalo v minulých dnech, že jsem se neozvala??
Navštívil nás přítelův bratr, kterého jsme viděla poprvé v životě! Hráli jsme hrací automaty! :D Sešla jsem se se svými přítelkyněmi! :) Hlídala jsem sestřenčiny dětičky!! :)  Byla jsem u kadeřnice a moje vlasy se mi líbí, čím dál tím víc :P ...Jen mně mrzí, že mi pověděla, že nemůžu jít na narovnání brazilským keratinem, jelikož to by moje vlasy zabilo po tolika odbarvování.. Prý až budu mít zase svoji barvu, tak do toho můžu jít!!!
...Dále jsem byla u své doktorky, která mi kvůli nějakým potížím zakázala jíst sladké! Byli jsme s miláčkem bruslit na Letné! :) A potom jsme zašli na drink do restaurace, kde bylo wifi, abychom si stáhli nové díly Pretty Little Liars a nějaké filmy... Natož následující den nám internet přišli připojit do bytu a co se nestalo den poté?? Při té velké bouřce, nevím, zda byla i u Vás, ale zde to zaplavilo spoustu domů, dokonce i půlku restaurace, kde pracuje můj přítel. No a nám z toho přestal fungovat internet! Super! Asi se něco spálilo!!! Takže jsem teď napojená slabým signálem na tu restauraci, ve které jsme byli na drinku a která je vedle našeho domu!!!!
No, ale k další aktivitě - byli jsme na šlapadle na Vltavě, projížděli jsme se pod Karlovým mostem a bylo to super, i když jsem se docela bála :D !! :) A po skončení jsme byli tak vyčerpaní, že jsme shlédli jen půlku Kung Fu pandy 2 a ulehli k spánku...
Také jsem byla na té rehabilitaci, kde mi při přihlášení (týden zpět) zapomněli sdělit, že si s sebou mám vzít plavky, takže, když jsem přišla a slečna na mně, že nejdřív dáme vířivku, jsem nechápavě koukala.. Plán se změnil a nejdřív mne nahřála takovou obrovskou lampou, poté namasírovala a nakonec jsme provedli dost cviků...
Poslední dobou jsem také velká čtenářka.. samozřejmě i pisatelka, ale o mojí závislosti snad jindy :D.. a tak jsem zašla do knihovny pro výměnu přečtených za nepřečtené knihy :)
Samozřejmě jsem se také starala o domácnost, jako správná hospodyňka a pokusila jsem se uvařit LEČO! Řeknete si, že na tom se nic zkazit nedá??? To se mýlíte, byl to opravdu hnus!! Nechápu, opravdu nechápu... Mé kulinářské umění je prostě příšerné!!!
No dále jsme navštívili známé z bývalé práce přítele, hodili s nimi pokec a bylo mi nabídnuto v srpnu hlídat holčičku (za peníze)! A tím se dostávám snad k cíli -> ozvali se mi ze soukromé školky, kde jsem byla na pohovoru a postoupila jsem do nejužšího kola, tudíž půjdu na zkoušku :) Moc se těším! Po 2 dnech se rozhodnou, zda mne přijmou.. Snad zapůsobím :-))

Přeji Vám, aby se Vám také splnily Vaše přání!!

-D-

P. S. Kdo neviděl film Všemocný, jakoby nebyl...
P. P. S. O jídelníčkách, váze, pohybu atd snad příště!
P. P. P. S. Mám v plánu pro Vás udělat článek o mých plánech do budoucna, chci vědět více názorů!

Zdraví Vás kočka, v posledních dnech nějak extrémně klidná a hodná :)
<3

4 komentáře:

  1. POST PŘEČTU VEČER!

    Jinak, ne, ony to měly být fotky takové hnusné špinavé, povedly se nám XDDDD to by chtěl každý jako tohle nejde XDDDDDDDDDDDDDDDD

    OdpovědětVymazat
  2. ten bytz je ale je v pronájmu ne? škoda že není váš to už by bylo dokonalé hnízdečko, ty se v té praze fakt nenudíš, docela ti závidim já pořád jen pracuji, mám tak chut něco podniknout nějakou blbost, kravinu jít na bazén nebo tak....a nic....sakriš :((((((( pořád jenom naháníme peníze někdy mi příjde že mi je snad 30

    OdpovědětVymazat
  3. Dádo běhám okolo 10ti km za 1 hod a 20 min - 1 hod a 30 min :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    zaprvé ti moc a moc děkuju za přání.:-)
    A zadruhé děkuju i za nabídku, možná jí využiju! Navnadila jsi mě tím, že nejsi tak dobrý bruslař.:-D I když to mi tvrdí všichni a pak to vypadá tak, že já se plácám, máchám rukama a oni bruslí jak profíci.:-D
    Gratuluju k novému nábytku, jak vypadá ten barový stůl? Hrozně se těším, až si jednou budu svůj byteček vybavovat sama, už aby to bylo...:-)

    OdpovědětVymazat