LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

sobota, července 02, 2011

Válecí den

Zdárek kočeny!

Dnešní den byl takový vcelku relax :) Vstávali jsme pozdě, okolo 13. hodiny, i když jsme z párty nepřišli nijak zvlášť pozdě. Doma jsme byli asi o půl 2 ranní. Bylo to tam fajn, zatančila jsem si :P, ale miláček už chtěl domů a tak se šlo!
Po probuzení jsme uklízeli a dělali snídani. Poté se váleli až miláček usnul a tak jsem si četla knížku a prala prádlo a poté připravila oběd, žádné kulinářské umění se bohužel nekonalo :D Po obědě jsme šli na procházku na Letnou i s naší číčou. Pro ní to byl velký zážitek zase za nějakou dobu, čtěte: od stěhování :D Ale už ani nebyla tolik vyděšená, procházela se sice jako voják, ale ani mně nekousla :D Pak jsme s ní šli ještě do Billy, kde ji obdivovali kolemjdoucí. No jo, je jasný, že je úchvatná :-) Večer už následovalo jen sledování filmů...

Jídelníček:
Snídaně: 2 a půl toustu
Svačina: Menší toust
Oběd: Špagety s omáčkou (dala jsem tam co mně napadlo, plus směs mražené zeleniny a kudrnatý celer)
Svačina: 2 marshmallow, 2 Zlaté Opavia citrónové
Večeře: Čokoládové fondue (meloun, meruňky, třešně, mandarinky)
II. Večeře: Chilli hermelín, bílá bageta, zelená paprika

Pití:
1,5l malinové šťávy s vodou
Kakao

Pohyb: 
Praní a věšení prádla, úklid suchého
Vaření,mytí nádobí
Vytírání koupelny
Chůze po parku
2x kočičí hřbet
Masáž (od miláčka, tak už jsem nepoužila přístroj)
...Rozhodla jsem se úklid rozepisovat konkrétně:-)))

Péče:
Indulona měsíčková


Mějte se nejlíp!
Xoxo D.

5 komentářů:

  1. v 13 h jééé to nevím ani co to je takové vstávání to musí být sranda venčit kočku mě to vždy pobaví když to vidím . Mě taky vadilo na tom koupáku že jsem sama to je to. Až bude čas tak chci přidat ještě další fotky Po protože mám dole od minule 5 kg tak je tam rozdíl.
    Já budu souhvězdí velká medvědice a budu objímat :) ne fakt ty jedna z mála umíš fakt zvednou sebevědomí a vím že to nemyslíš pokrytecky a nejsi žádný závistivý hajzlík jak některé holky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Dádulko, pročetla jsem, co jsem mohla, konečně na to mám čas, Já ho předtím fakt neměla! Je mi líto, co se stalo s Českou Spořitelnou a s tím bytem,ale jsem ráda, že teď už je všechno v pořádku! Věřím, že se ti záda dají do pořádku - vy hodně chcete miminko, že? Taky mi přijde neuvěčitelně úžasné, jak se s přítelem milujete a jak lpíš na rodině. Není vůbec ostuda, že se ti stýská po mámě, znám to z internátu a věř mi, fakt to med není. NestyĎ se za to. Taky jsem se obdivovala nad tvým brzislkým dnem, ty recepty sis asi nevzala, viď? Muselo to bejt strašně dobrý! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojda, zdravím. No s tím srazem- já osobně tě moc neznám takže myslím že by to nebyl nejlepší nápad, vypadáš jako moc milá slečna ( mimo jiné mě ohromně těší že jsi taky malinká) ale srazík byl myšlenej spíš pro ,,známý tváře,,

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, nevím sice, kolik měříš, ale s tvojí váhou a BMI si myslím, že při nakupování nemůžeš mít velké problémy :). 48 kilo mi přijde jako cíl strašně málo! Ale víš jak, hlavně abys byla zdravá a šťastná ;)

    OdpovědětVymazat
  5. mně se tedy nelíbil ani trochu film Šifra mistr Leonarda. oproti knize úplný fake! ale Andělé a démoni bylo super. byla jsem na tom v kině dvakrát. a mám to i na dvd doma :)

    OdpovědětVymazat