LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

úterý, července 05, 2011

Rodinný den

Zdravím Vás přátelé :),

dnešní den jsem strávila se svou rodinnou, která za mnou přijela do Prahy :) Vy co mně máte na facebooku, již víte! Den jsem si moc užila :) Co dodat...

Zítra a pozítří strávím jen se svým milovaným! :) Možná se ve středu staví kamarádka...

V pátek ráno jedu do rodného kraje :) Ve zkratce mne čeká kadeřnice, schůzky s kamarádkami, samozřejmě moje rodina, také balíček od Oriflame a možná i masérka :)

V pondělí jsem zpět a odpoledne budu trávit se svým přítelem :) Celé úterý taktéž!

Ve středu odpoledne mne čeká první rehabilitace zad. Jsem na to zvědavá a mám trochu strach! Snad to bude aspoň trošku zábavné a nebude to bolet :)

Poté nastane ta chvíle, kdy se Vám znovu ozvu! Mějte se dle svých nejlepších představ :)

D.

8 komentářů:

  1. no jo měla ses krásně já to včera nějak zaspala a dnes huráááááá do práce, tenhle týden máš dost náročný ale zas samé příjemné věcičky. Auto se naštěstí vyřešilo,ale nechápu že ten servisák co má jezdit cizím autem, si představ že si dáš auto do servisu na správku a automechanik ti s ním bude jezdit po městě a vyřizovat si své věci. Z prvu to vypadalo dost šíleně ale nakonec to dopadlo dobře....jsem ráda, opět mě zachránil manžel já už na to neměla ani sílu jak jsem z toho byla v řitce

    OdpovědětVymazat
  2. to je jasné, že chlupatí, já to myslela spíše tak, že kdyby se častěji luxovalo a tak, že by toho bylo míň, než vytřít podlahu jednou za měsíc :) jinak kočce nezabráníš, aby nepouštěla chlupy, to vím :D
    a jak se jinak máš? máš brigádku, nebo sháníš nov job? anbo prázdninuješ?

    OdpovědětVymazat
  3. Super, že ti přijela rodinka. Máš je kde ubytovat? :) Snad jo :) Vypadá to celkově na rodinnej tejden, tak si ho užij, kočko :*

    OdpovědětVymazat
  4. ve středu v podvečer se budu hryzat nedočkavostí, kdy už konečně vyrazíme. odjíždíme na tu dovolenou, pojedeme asi na noc, abychom tam dorazili dopoledne. přítel raději jezdí v noci než přes den .. mimo to jsem od začátku měsíce u babičky na Moravě, nejsem doma. ale srpen budu mít snad celý volný a doma/u přítele budu.

    OdpovědětVymazat
  5. to já taky doufám, už si to domlouváme snad měsíc a půl :)
    no co, však to není konec světa, že nemůžeš nosit podpatky. je určitě spousta jiných věcí, co na tobě má tvůj přítel rád, no ne? :) už třeba jen to, že je s tebou a dokonce spolu bydlíte a jste spolu den co den.

    OdpovědětVymazat
  6. jo a jinak, v Hiltonu asi zůstanu, protože lepší prachy nikde neseženu. sice to tam je pěná dřina a docela "voprus", ale občas to tam je docela zábavné, odnesu si zážitky z galavečerů či firemních afterparty a těch 110 korun na hodinu, to prostě stojí za to! pak se odměním novým oblečením, botami a kosmetikou, zajdu si na depilaci a pedikůru a masáž a budu happy!! hmm :)

    OdpovědětVymazat
  7. za poslední půl rok jsem v Hiltonu byla asi 5x. nechtěla jsem tam chodit. ale teď prostě zase začnu a budu chodit tak, abych za měsíc udělala aspoň 40 hodin.
    kdbych na to měla, tak si na depilaci zajdu už dávno, ale nemám, takže ti neřeknu, jaké to je :D nikdy jsem tam nebyla. ale toužím po tom, protože žiletky nenávidím! nikdy to není dokonalý a druhej den máš zpátky to co jsi měla předevčírem! hrůza prostě!

    OdpovědětVymazat