LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

sobota, dubna 23, 2011

Psychologická sobota!

Ahoj slečny :),

dneska jsem se ráno nestihla zvážit bez plného bříška, jelikož mi můj milý přinesl snídani do postele :) Tak Vám napíši alespoň současnou váhu a % a všechno ostatní bude zase zítra!
Včera jsme byli na další skvělé párty... přijel jeden skvělý černý obyvatel UK a hrozně to tam rozbouřil :) Říká Vám něco Marger? Tak přesně on to byl!!
V předchozím dnu jsem byla velice zaneprázdněná a příliš času nestrávila doma, tak jsem se Vám nestihla ozvat..  Byla jsem již na zmíněném pohovoru, dopadlo to tak nějak nijak, jelikož práce nevyhovovala mým představám. Poté měl nastat pracovní rozhovor..ale spletla jsem se, ten přijde až příští týden :) Těším se! Po nákupu "ranního jídla" jsme se rozhodli jít k Vltavě, kde jsme posnídali, i když už bylo půl 12, ale jelikož jsme ráno trošku zaspali , nestíhali jsme... Poté jsme šli do restaurace, kde můj milý již jen pomáhá a půjčili jsme si od jedné servírky VRTAČKU, hurááá!! Konečně budu mít poličky :) Zašli jsme na větší nákup do Tesca a s taškami před vchodem jsme zjistili, že jsme si oba zapomněli doma KLÍČE!! Museli jsme poté volat majiteli našeho bytu (žijeme v pronájmu) a ten byl tak milý, že ze Slap do dvou hodin byl v Praze a odemkl nám byt... Mezitím než přijel, mi miláček stihl koupit letní boty (jsou tak perfektně měkké!:)) a dali jsme si na Andělu, kde bylo nějaké "zpívající" vystoupení napůl klobásu.. já prostě nemůžu za to, že miluji tyto tučná jídla..odpusťte mi! Snad jedna klobása za rok nevadí :))) Po odemčení bytu jsem konečně vzala pohledy a šla do trafiky (jelikož byl již večer a pošty byly zavřené) koupit známky (kde jsem dostala 3 známky za 26,-, poněvadž mladý muž nejspíš neměl na rozměnění 500,- a tak mi zbylé 4,- odpustil). Poté jsem si znovu museli dojít do restaurace pro nákup a vrtačku, které jsme si tam odložili, abychom se s tím ty 2 hodiny nemuseli tahat! Zrovna bylo prázdno a tak jsme chvíli posedili a popili malinovou minerálku :)) Konečně jsme mohli jít domů a dát si nudle (je to v současnosti naše nejoblíbenější jídlo) s vepřovou panenkou a shlédnout při tom Gossip girl S04E18 :) Jsem opravdu zvědavá co Blair udělá s tím, že za ní se střevíčkem přijel princ..?? Poté už následovala pouze příprava na párty a již zmiňované.. Vrátili jsme se zase ve stejný čas jako minule (půl 4), jelikož můj drahý šel dnes od 15h pomáhat do restaurace a já tu teď jsem sama a píšu Vám a budu se učit psychologii, proto ten nadpis!

Váha: 56,5 kg

Dnešní jídelníček:
Snídaně: Celozrnná kaiserka + sýr eidam 30% + cherry rajčátka
Svačina: Chipsy Bohemia - Chalupářský špíz (trošku pohodičky v posteli, oups!)
Oběd: Bramborová kaše ochucená podravkou a sojovou omáčkou + cherry rajčátka
Svačina: nic
Večeře: Noky s kuřecím masem v smetanové kari omáčce s kukuřicí a zelenou paprikou

Prohřešky: nic

Pití: Kakao, Sklenička rybízového džusu, 1,25l vody

Pohyb: kratší chůze, 50x sedy-lehy, tanec

Péče: Šampón Syoss, Maska na vlasy Wonder, S. gel Fa, Čistící gel Oriflame, Krém Kenzo, Garnier mineral deodorant, Make-up Nivea, Parfém Naomi Campbell Cat Deluxe At Night, Třpytky do vlasů Fluo/Glitter/Metal

Dnes se půjdeme na chvíli podívat na jednu PÁRTY.. Bassline Brothers.. těším se na tanec :) Ta večeře byla trošku "plnější" než jsem si představovala, ale byla jsem za milým v práci, jelikož si doma zapomněl nějaké pracovní papíry a já mu je nesla a dostala nadílku:) Vůbec jsem se nestihla učit..nevím zda kvůli tomu měnit název článku :D, ale zítra to musím dohnat!! Nechci zkoušku opakovat!!! Jdu se připravit, vyrazit a Vám přeji KRÁSNÝ VEČER :-)))
D.

5 komentářů:

  1. Ahoj, ano byla! Uplne zcela nahodou, poprve v zivote, kdo je Stifler vubec netusim, byla jsem tam s kamaradkou Celestynou :)

    Pokud jsem na Tebe hledela neprijemne neber si to osobne, byla jsem unavena a otravoval me jeden kluk, ktery mi nebyl prijemny :)))

    **

    OdpovědětVymazat
  2. fuha pekne rozpisane, rozhodne sa nenudis, cerealnu kaiserku som si kupovala v bille, ale v poslednej dobe sa mi nezdaju take ako volakedy, prijemnu zabavu prajem:)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že to soužití je takové nové a sladké, jak dlouho už jste spolu? Máte hodného majitele, že vám přinesl ty klíče teda .. to bych od hodně lid nečekala :P ...Přeju ti, a´t se vám život daří, váha i jídlníček krásný.
    Moc děkuji za dlooooouhatananánský komentář :) Četla jsem chutí, ale pokud mě omluvíš, moc se mi tu cenu zveřejňovat nechce, je to vážn+ HODNĚ peněz.Američani mjí na Velikonoce trošičku jiné tradice, to, co my děláme v pondělí jsou spíš oslavy "pohanské", kdyžto tady se Velikonoce slaví 100 % jako křesťanský svátek spolu s židovksým Pesachem. Mají "Easter HUnt", kdy hledají vajíčka, ale je to, jak říkám, jiné než naše venkovské tradice. Naše se mi líbí víc :P
    Vampire Diaries RYCHLE dokoukej! :D Gosspi Girl nesleduju, nějak na věci nemám čas, kromě VD. Doma jsem sledovala jestě Big Bang Theory a How I met your mother a chybí mi to. Budu to dokoukávat přes léto asi :D...Titulky nemám, rozumím, ale přízvuk mám pořád český, eum, oni spíš slyší "ruský", takže bych to shrnula na sloanský přízvuk. Toho se asi nezbavím :D

    Keratin mám za sebou, a při vhodné příležitosti to blejsknu :) Dík za pochvalu. Nejdřív mi chtěli naúčtovat 120 dolaru, ale nějak jsem to usmlouvala na 80, což je sakra dobbrá cena :D Kámoška za to dala 145 :D.

    Posun času mám ... mám o šest hodin míń než vy :D Vždycky články uveřejňuju večer než jdu spát nebo prostě večer před, když mám volno.

    S tím Thomasem to zvláštní je, já vím, věř mi. Ne, nejsem do něj zamilovaná... je to složitý, vždyť je ženatej, a o pět let starší a navíc jsem na něj nikdy takhle nepohlížela ...

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja som kupovala v tescu a tak rozne dokonca aj v lidli, vsade maju myslim inu gramaz, teda ked som si ich doma prevazila, no a vy ste zlavu mali nedavno, ved vy uz mate novinky v stojanoch zatial co my ich cakame az v maji....

    OdpovědětVymazat
  5. Kačku Tuzarovou neznám a nejsem :-), ale možná se my dvě spolu známe třeba od vidění.Bolka je fakt malá :-D.Jinak dál v blogu mám fotku obličeje. Koukám, že se máš s přítelem skvěle,je fajn, když to někomu klape a funguje, jen tak dál :-).Doufám, že sis pěkně užila tu párty a tu véču jsi určitě vytrsala, takže z toho neměj žádný obavy :-P.
    Dneska jsem se vážila a jsem zase přesně na 56, nechce se to hnout :-D děs! A ještě k té mé postavě, jak jsi psala, že se ti líbí můj pas, fakt děkuju :-).Tenhle tvar postavy už mi nikdo neodpáře,takže se snažím vylepšovat, co mi bylo dáno :-)
    Moc se mi líbí v blogu tvoje jídelníčky, ty organické housky kupuješ někde v pekárně nebo normálně třeba v Tescu?

    OdpovědětVymazat