LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

čtvrtek, května 05, 2011

Dnes opravdu odjezd!

Ahoj kočky :-),

dnes tedy doopravdy odjíždím domůůů... tedy lépe řečeno, domov už mám tady, ale odjíždím do mého rodiště :-) Těším se! Už bych nejradši vyjela, ale je to domluveno na přesnou dobu, takže si trhám obočí a lakuji nehty..mám krásný nový lak zářivě červený?? Nevím jak ho jinak popsat, moc se mi líbí :)

Dnešní jídelníček:
Snídaně: Vajíčko na tvrdo se solí, fenyklový čaj
Svačina: 0,5l vody, hašlerky
Oběd: budu mít nejspíš u babičky, mňam!! :P...nevím co bude, ale miluju její jídlo...
....dopíšu někdy později.....

6 komentářů:

  1. já vím, že se to stane každému, ale teďka si píšu s přítelem a prostě se zlobí... za to, že jsem se ožrala. oukej no. tak sice tomu nerozumím, protože jak říkáš, stává se to, ale on se zlobí. seru na to, už se netrápím... ať se zlobí, já se už zbytečně stresovat nebudu :-)
    závidím ti ten lak. představuju si ho a musí být krásný. červená je krásná barva. akorát mi nesluší :-D

    OdpovědětVymazat
  2. já bydlím cca 20 km od Prahy, ne přímo v Praze a denně do školy dojíždím. přítel bydlí taky tak nějak daleko, ale na druhou stranu od Prahy než já. takže ani jeden v Pze nebydlíme :) ale jsem tam pořád.
    zdravé je za měsíc shodit tak 3 kila, takže na 50 bys teoreticky zhubnout mohla, proč ne :) není dobré si dávat přemrštěné cíle, raději menší, aby se ti to lépe plnilo a každý malý úspěch je ve výsledku velkým úspěchem. je fakt že ty nejsi vysoká, takže bys klidně pod 50 jít mohla, ale jinak to nerada vidím, 45 kilo už není moc ženská váha, to už trochu hraničí s vyhublostí. pokud jsi dostatečně motivovaná, je super chvíle na to, do léta ještě pro své tělo něco udělat.
    hodím ti sem nějaká hubnoucí pravidla, abys věděla, čeho se za každou cenu držet a co je nejdůležitější. to, že sladkosti a fast food do toho nepatří ani náhodou, jistě víš, ale co si budeme povídat, stravovat se v Praze není zrovna ideální pro hubnutí :/ ale obejít se to dá, to mám vyzkoušené, jen to chce tomu věnovat trochu energie a času. držím ti palce, aby se ti povedlo shodit pár kilo :)

    Blackberry

    OdpovědětVymazat
  3. http://blackberryswords.blogspot.com/2011/04/do-it-right-aneb-zasadni-pravidla.html

    http://blackberryswords.blogspot.com/2011/01/zdrave-novorocni-desatero.html
    - je těžké najednou dodržovt úplně všechno a tak zkoušej plnit jedno po druhém, vždycky jeden bod přidat a uvidíš, jak to půjde. chce to čas. změna životního stylu není jednoduchá záležitost.


    a ještě něco navíc :)
    http://blackberryswords.blogspot.com/2011/01/myslete-pozitivne-hubnuti-pak-pujde.html

    good luck. Blackberry

    OdpovědětVymazat
  4. Užíííííííííííííí si to domáááááá :)))

    OdpovědětVymazat
  5. jasně, bude to super. budeš tento týden v Praze, abych ti předala ty věci? já se do Prahy chystám ve středu na biologii, na opravu. tak kdybys byla ten den v Pze, tak se můžem někde sejít, klidně bysme mohly i někam zajít na coffe nebo tak, ale nemám ani korunu :D takže jedině venku. no ale bude krásně tak to by byl hřích abychom zalezly do kavárny :)
    a jak to je s blogem, budeš tu tak nějak občas, jako teď, anebo to hubnutí pořádně rozjedeš (jako já :)) a budeš nám tu dávat svoje jídelníčky a info o tom jak to jde každý den, nebo aspoň téměř každý? já jsem tady teď dlouho bývávala jen tak občas, od doby co začly zkoušky, ale teď už tady budu.

    OdpovědětVymazat