LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

úterý, května 10, 2011

Dneska poslední den stresu ve škole :-)

Ahoj děvčátka má zlatá :),

dneska jsem dělala poslední (opravnou) zkoušku z politologie.. a zvládla jsem! Sice o fous, ale je to tam!!! :)

Jídelníček:
Snídaně: 2 menší chleby s bylinkovou pomazánkou
Svačina: --
Oběd: Nudlová kuřecí polévka s trochou sojovky a 2 křehkými plátky (sýrové)
Svačina: Vanilkový termix
Večeře: Salát ze tří druhů salátů s provensálským dresingem, 3 křehké plátky
II. Večeře: 1 křehký sýrový plátek s ledovým salátem, malá miska cherry rajčátek s octem a pepřem

Pití: 0,4l vody, 0,2l Monster (zelený), 0,9l Poděbradka Pomelo, 1l vody s citrónem a ledem

Pohyb: Chůze po městě, 50x šikmý cvik na každou stranu (to, co včera - napříč zvedání nohy a ruky v poloze kočky, nazvala jsem to takhle:)), 100x sedy-lehy

Péče: Mléko Oriflame Mango+Yoghurt, Make-up Essence, Parfém Naomi Cambell Cat Deluxe

Chtěla jsem Vám sdělit ať si nikdy nekupujete nic v lékárně v Novém Smíchově..jsou to hajzlové...antikoncepce mně tam dnes vyšla na 600,- :((, normálně ji kupuji za necelých 500,-.. Jaké máte zkušenosti s antikoncepcí?? Přemýšlela jsem, že bych si od doktorky nechala předepsat nějakou levnější.. Kamarádka si teď nechala předepsat za 300,- a prý ji vyhovuje.. Má to cenu měnit antikoncepci kvůli pár stovkám?? Jo a taky někde někdo slyšel o antikoncepci po které se hubne?? Máte s ní nějaké zkušenosti?? Za tu bych klidně dala vyšší částku :-)

Díky za Vaše odpovědi a názory!

Dnes jdeme posedět do miláčkovi staré práce. Jeden z číšníků má narozeniny a jsme pozvaní :) Snad se nebude moc pít, když jeho nejoblíbenějším nápojem je vodka! Ale naštěstí zítra nic důležitého na programu nemám, takže by mi to tolik nevadilo..i když bych si tím zkazila ten krásný jídelníček (tedy alespoň myslím, že se mi dnes povedl:))) Podám poté report!

Ještě jedno upozornění: nefoťte průkazové foto v automatech, já si dnes chtěla KONEČNĚ udělat tu občanku a paní za přepážkou mi pověděla, že foto, co mám mi nevezme... zbytečných 80,-.. asi všechny podělím svýma fotkama :D :D A na tu občanku už prdím!! Udělám si ji až budu mít zase náhodou náladu a vyfotím se rovnou na magistrátu, aby nebyl nějaký problém!!
Xoxo D.                                                                      

9 komentářů:

  1. gratuluju k testu, žes ho zvládla :) snad i já zítra zvládnu biologii, už to chci mít z krku konečně :)

    OdpovědětVymazat
  2. já účet nemám takže mi to budeš muset předat tak jako tak osobně :) počkám do června, nevadí mi to.. zítra píšu tu biologii v 10.30. tak bychom se mohly sejít tak v 11 někde v centru. vím že jsi psala, že by to bylo lepší odpoledne, ale mně by se nevyplatilo jet do Prahy dopoledne, pak domů a pak zase odpoledne a zase domů .. chápeš :) můžeš dopoledne?

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se hrozně líbí jak to máš každý den úplně vážně vypsaný! I péči... i cviky, no prostě tady tomu chybí už jenom fotky a bude to NEJVÍC dokonalej blog o životě a hubnutí... :) vážně :)

    OdpovědětVymazat
  4. já se s kaloriemi nepočítám, to je zbytečně moc práce. jak bych zjistila, kolik má porce rizota, co mamka uvařila? ani nevím, co tam všechno dává :) a nevím kolik, nic nevážím, vůbec to takhle nehrotím. pokud jde o snídani či oběd, tak nešetřím, k večeři už si ale nedám celý talíř, ale o něco méně. podle toho, co to je. dneska mám zapečené těstoviny s nějakou instantní směsí (nic extra dietního) takže si z toho dám kostku 15x 15 cm, k tomu rajče a budu po večeři. důležité je pro mě jíst spát s prázdným žaludkem. takže jím dostatečně včas, cca 5 hodin před spánkem naposledy. jinak jídla volím tak nějak od oka, nic nepočítám. je spousta pravidel, co kdy jíst a tak, já už to nosím automaticky v hlavě a podle toho vybírám..

    OdpovědětVymazat
  5. tak to tedy zase ještě odložíme :)
    jinak já jsem dříve kupovala antikoncepci za cca 400, ale zvolila jsem si jinou, která stojí 1000, protože je v ní méně hormonů, a nezadržuje se s ní voda v těle a tak jsem doufala, že se mi třebas zlepší celulitida, protože se mi pořád zhoršovala... teď se mi trochu zlepšila po vacu, ale žádný zázrak, pořád tam je a je vidět..

    OdpovědětVymazat
  6. to je od tebe hezké, že ses těšila :) neboj určo se na někdy domluvíme a sejdeme se a i pokecáme. chodíš třeba někdy do Starbucksu? já občas, nejraději v zimě, zahřát se v mrazivém počasí dobrým latté či machiattem :) ale jsem docela ve finanční krizi a dlouho budu, takže tam asi nepůjdeme. ale dělají taky dobré kafe na Florenci v MC! a cca o polovinu levnější než ve Starbucksu. budeš jediná bloggerka se kterou se možná budu vídat častěji. ještě mám jednu takovou kamarádku, kteoru sjem poznala přes blog, ale jednou jsme se viděly. a doufám že se někdy uvidíme zase. teď si píšeme dopisy, na blog nechodí kvůli nemoci- je doma a na pc nechodí, jen když je ve škole, tak v bytě co má s kamarádkou. doma by jí na blog mohli přijít a to nechce... takže tak :)
    každej má svoje slovíčka, která používá :) můj přítel (R.) v jednu dobu pořád říkal LEČ :D a bylo to děsně nakažlivé :D

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju moc k te zkousce! :)
    ME SE TVUJ DNESNI jidelnicek taky moc libi, musim souhlasit s tebou samotnou, palec je nahore, snad jsi nepila :)
    V Praze nebydlim, takze rady nevyuziju,ale asi takhle ... do antikoncepce se vyplati investovat. Ja mam na 3 mesice za necelou 1000 ... mam to dohromady, ze je to antikonepce, zaroven mi upravuje "cas" a zaroven nezpusobuje pribytek. Tu prvni, co jsem mela, po te jsem pribrala asi 7 kg ://

    Občanku by sis mela ale poridit co nejdriv :)

    OdpovědětVymazat
  8. já beru svojí antikoncepci už 8 let a jsem spokojená a neměnila bych. Protože jsem na ní zvyklá a nevím jestli by mi to nerozhodilo psychiku ze začátku já jsem na tohle citlivější na všechno hůř reaguji a jsem pak přecitlivělá.
    PS: já jsem dost romantická,a nestydím se za to. Prostě jsem mladá holka co si chce prožít svůj pohádkový den

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojda, právě dneska začínám s hubnutím a hledám další hubnoucí spřízněnce, se kterými se budeme navzájem podporovat :) Odkaz na můj blog je tady: http://be-thin-a.blog.cz/

    OdpovědětVymazat