LilySlim Weight loss tickers

LilySlim Weight loss tickers

středa, června 01, 2011

Happy Dáda

Ahoj slečny :-),

dnes mám celkem dost času, a tak jsem se Vám rozhodla napsat. Právě mne pozvali na pondělí na 3 pohovory, už bych si moc přála, aby z toho alespoň jedna práce vyšla! :-)
Právě sleduji film Láska a jiné závislosti na nejlepsi-filmy.cz, takže čekám 30 min až si budu moct pustit druhou polovinu! Určitě se na to podívejte, je to milý film :-)
Až to dokoukám udělám si něco k obědu a musím uklízet, zítra by měla přijet má maminka s kamarádkou!!! :-)
Oficiálně se budeme stěhovat přesně za týden! :-) Byt je větší a dokonce stojí méně, wau! Už se těším, i když si zas nedokážu představit jak budeme všechno balit a skládat nábytek atd.. znáte to... Ale stojí to za to, je tam VANA! :-)

Potrava:
Snídaně: Plátek chleba s pažitkovou pomazánkou, cherry rajčátka, zelené olivy, vanilkové mléko Srdíčko
Svačina: Broskev, zelené olivy, tvarohový koláč (mini 3x3cm)
Oběd: Čínské nudle míchané s řepovými nudlemi, cherry rajčátka, sojovka, bylinkovo-tomatová omáčka
Svačina: Pár Esíček
Večeře: 2 plátky chleba, jeden namazaný pažitkovou pomazánkou, druhý suchý, vejce na (polo)tvrdo (nějak jsem ho nedovařila, ale bylo dobrý:D), sůl, cherry rajčátka

Pití: 
1l vody, 0,5l vody s malinovou šťávou, 0,4l Fit čaje

Pohyb:
úklid, chůze, "skákání" na aerobním míči

Péče:
Parfém Bali Bliss (Avon)

Odpoledne jsem zašla za kamarádkou na coffe a potom trošku nakoupit, abych měla zítra, co nabídnout návštěvě :-) Těšila jsem se, jak zítra v noci zas pojedem na Slapy, ale miláček dostal směnu navíc v sobotu :( Škoda...
Plán na víkend: Balení!!


Xoxo... Mám Vás ráda... Dáda

18 komentářů:

  1. nemám ráda vanu, nebaví mě v ní ležet (jen asi 2x do roka) a chci SPRCHU! :) pro mě je to praktický víc, prostě, jojo, ale přesto gratuluju. A práce vyjde, snad brzo, neboj. Nejde mi web, nezaplatila jsem doménu, ale prý to během dneska nahodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych si do vany taky sama nelehla..ale mám ráda vanu s partnerem, a to MOC!:-) Rádi se válíme ve vaně s pěnou nebo olejem atd..už se na to moc těším!! Ale chápu praktičnost sprchy, doma u mamky (kde jsem žila celý život před Prahou!:D) máme 2 sprchy a jednu vanu a já se koupala vždy ve sprše, ve vaně jednou sama, párkrát s partnerem (pořád s tím stejným, současným!:D) a párkrát ještě s neteřinkami..když byli malé.. Jako, když jsme byli malý my s bráchou, tak to nepočítám, že jo :D ---Ale jen jsem tím chtěla říct, že to chápu, ale, že vím, že my s Lukim vanu využijeme.. :P
    A zlato, proč si platíš doménu?? Tak si udělej taky blogspot, to je zdarma :) Neplať to, zbytečný prachy!! :P
    D.

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé, to je super, že se budete stěhovat!
    Ale nenastěhovali jste se nedávno? :P
    No každopadně, držím palce :P Máte už kupce na byt? Nebo pronajímáte?

    OdpovědětVymazat
  4. on by se mnou nikdy do vany nešel, protože se tam nevejdeme XDDDDDDDD jsme myslim jednou byli a prostě vůbec no.. protože jsem měla 2 adresy na blogspotu a nesnesu, když to nemůžu přesně, jak chci JÁ, baví mě používat WORDPRESS a chtěla jsem se vrátit navždycky k SO-MAGIC.NET, vůbec mi není líto 240,- za rok za to, že bude pořád už moje se vším, co tam mám :)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj, já vím, že jsi mi psala .. ale já mám před sebou ještě přijímačky, takže se učím a čas teď vážně nemám .. takže snad po nich :) dám ti vědět.

    OdpovědětVymazat
  6. budu ti v pondělí držet palečky to mě se nestane ani za rok :D

    OdpovědětVymazat
  7. no teď zas psali že má být v sobotu 24 stupnů tak já už fakt nevím, jsem sama zvědavá, já si vždy dělám srandu že jsem arijská rasa :-D ale ne možná je tam mám trochu šikmé spíš bych to přisuzovala těžké unavě mám malé oči a každý když mě vidí tak říká šmarja pano ty vypadáš jak troska. Potřebovala bych odpočinout ale není kdy

    OdpovědětVymazat
  8. ne, máme normálně standardní vanu, ale prostě to nejde XDDDDDDDDDDDDD

    240 je pohoda úplná, 20kč měsíčně XD

    děkuju za pochvalu :)

    OdpovědětVymazat
  9. já s rodinou do Chorvatska jezdím rok co rok odjakživa, takže jsem tam skoro jak doma a asi před několika lety jsem se začala učit chorvatsky, ale neumím nijak dokonale, takže se to chci "doučit" :) abych uměla plynule a dobře gramaticky ;)

    Blackberry

    OdpovědětVymazat
  10. NO VŮBEC NÉ! :DDD

    Já mám 158 - 160nevím a on má někde jen 175! :))))

    OdpovědětVymazat
  11. abych ti pravdu řekla, docela mě láká začít jezdit i někam jinam, ale ono není nad tu atmosféru v Chorvatsku .. to se nedá popsat, ale já to miluju. ale teď je to už jiné, všichni jsme dospěli, našli si partnery a partnerky a (já a bratranci) a už to neni ono, když nejedeme jako rodina. ale i tak se tam ráda vracím. jezdíme na to samé místo rok co rok. vloni jsem byla s přítelem i jinde a pak na stejném ostrově ale v jiném městě u kámoše.
    písečnou pláž tam pravděpodobně nenajdeš. a pokud, tak je udělaná uměle, jako třebas na Bašce. tam je to fajn, je tam písek - v moři, na pláži ne - ale my co jezdíme na jedno místo tak tam je pláž upravená hezky, nejsou tam ježci, skoro už ani ryby, nic - postupem času tam všechno odešlo - a je to přizpůsobeno koupání turistů. takže fajn. chorvatsko ale vyjde určitě dráž než nějaká jiná luxusnější dovolená v hotelu. si vem kolik zaplatíš za benzín, za ubytování v apartmánu, za jídlo, za nákupy různých věcí a potravin ..
    my tam ale asi pojedeme, protože si chce přítel zařídit v autě.

    OdpovědětVymazat
  12. to je fakt, to asi nechcem XDDDDDDDD

    2 roky, ale máme úplně specifickej nepochopitelnej vztah XD

    OdpovědětVymazat
  13. ne, to právě vůbec ne, proto nepochopitelnej :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty medvídci jsou obyčejný "polystyreny" ve tvaru medvídku a jsou lehce podmáčené čokoládou :)

    OdpovědětVymazat
  15. to vůbec ne :D

    ne, nebudu řešit veřejně, nám to vyhovuje, tím bych to ukončila :D

    OdpovědětVymazat
  16. zatím budu jen poradce pro zdravotní pojištění + je rozjetá obrovská kampaň OZP tady a já po ní budu jezdit i jakoby hosteska, aspoň se nemusej objednávat jiný a já z toho budu mít lepší peeníze a až kampaň skončí, tak budu jediná tady na pobočce OZP v Trutnově, takže pozici zatím neudám, ale představ si to no :)

    FB: Sabina Natalia Peréz :)

    OdpovědětVymazat
  17. děkuju a máš moc hezky jídelníček!!!

    OdpovědětVymazat
  18. Něco takovýho řek no, já už nevím, byla jsem v šoku XDDDDD

    bylo to normálně v nabídkách práce na netu na OZP a v novinách, řekl mi to táta, který je tam hodně let a paní ředitelce jsem se hrozně strašně líbila tak všechny típla :))))))))

    OdpovědětVymazat